Escola

Fotos de l’Escola
Vídeo Escola Bressol i de la Vida quotidiana a l’Escola (fets Antonio Velasco, juny 2013)

CENTRE PER A LA PETITA INFÀNCIA I FAMÍLIES

C/Olímpic, 5, 08930 Sant Adrià del Besòs. Tel. 93 381 05 59; correu electrònic: ebcespedes [at] sant-adria.net

Escola Bressol Municipal J. M. Céspedes

Centre pensat per donar resposta a la necessitat dels infants i les seves famílies, des dels 4 mesos fins els 3 anys, garantint el dret a rebre una educació de qualitat des del naixement, oferint les mateixes oportunitats a tothom. Un centre públic, subvencionat pel Departament d’Educació de la Generalitat i per l’Ajuntament, a més de l’aportació de les famílies amb les quotes mensuals. Està situada a la planta baixa. Hi ha sis grups d’infants: un grup  de 4 mesos a un any (7 infants); tres grups  d’un a dos anys (un de 9, un de 10 i un de 12 infants) i dos grups  de dos a tres anys (17 infants a cada un). L’Escola està oberta des de les 8 fins les 17.30 h. amb horaris flexibles d’entrada i sortida, de dilluns a divendres. Comença a mitjans de setembre i fins el 15 de juliol.

Espai nadó

Pensat per a mares i pares que acaben de tenir un fill o filla i que volen compartir il·lusions, expectatives i les possibles pors i neguits que generen l’espera i l’arribada del nadó al nucli familiar. Aquest servei funciona amb un màxima de 10 infants acompanyats d’un adult. La periodicitat és d’un dia a la setmana, els dijous de 10.30-12.30h. o bé els dimarts de 16-18h.  Comencen el mes d’octubre fins el mes de juny.

Espai de joc i relació

Pensat com a lloc de trobada per a famílies infants, d’un a tres anys, on es possibilita l’intercanvi d’experiències entre tothom a través de la relació i el joc. Es basa en la flexibilitat. Tot i que hi ha unes activitats concretes i prèviament organitzades aquestes es porten a terme respectant la dinàmica pròpia del grup, els seus interessos i les aportacions que sorgeixen. Aquest servei funciona amb un màxim de 12 infants acompanyats d’un adult. La periodicitat és de dos dies a la setmana. Dilluns i dimecres de 10.30-12.30 h. i tardes de 16-18h. Comencen el mes d’octubre fins el mes de juny.

Espai obert de joc

És un espai pensat per a que l’infant, fins als tres anys i acompanyat d’un adult, pugui desenvolupar una activitat de joc amb els diferents materials que hi ha a l’abast. També és un espai de relació i socialització amb d’altres infants i adults. S’ofereix els divendres de 17.00 a 19.00h. i es pot gaudir de les dues hores o només d’una estona. No cal inscripció prèvia i les famílies no han d’abonar res perquè està subvencionat des de la pròpia Regidoria d’Educació i Solidaritat de l’Ajuntament. Poden venir un màxim de 12 infants amb un adult cadascun, si l’espai ja està ple caldrà esperar-se o tornar un altre dia. Amb els infants i les famílies hi ha una persona que té cura de l’espai i afavoreix un ambient adequat per al joc autònom dels infants. Més informació en aquesta entrada

 

Anuncis

10 respostes a Escola

 1. Bons dies
  Os escribimos desde la escuela Laskorain IKASTOLA de Tolosa, Gipuzkoa. Hace 3 años pusimos en marcha el primer ciclo de educación infantil, y estamos asistiendo a varias charlas y cursos de formación sobre ese ciclo.
  Hace dos meses estuvimos en una charla que organizo la asociación HIK HASI, y en ella aparecieron varias escuelas de Catalunya.
  Nos gustaría muchísimo poder conocer personalmente vuestra escuela, molestando lo mínimo posible.
  El 20 y 21 de febrero tenemos vacaciones, por lo tanto esos dos días 4 profesores iremos a Catalunya y nuestra intención sería visitar un par de escuelas.
  Quisieramos saber si es posible conocer vuestra escuela en uno de esos dos días.
  Muchisimas gracias de antemano,

  Inaki
  Laskorain IKASTOLA

  • Equip educatiu ha dit:

   Ya nos hemos puesto en contacto por correo electrónico pero deciros que estamos encantados y encantadas de recibir vuestra visita y de poder compartir con vosotros y vosotras las distintas experiencias y proyectos! Seguro que alguna familia de la escuela también se anima a acompañarnos! Fins aviat!
   Equip educatiu

 2. Retroenllaç: Escola Municipal de Famílies: monogràfics temàtics 2012 (0-6 anys) « AMPA Escola Pompeu Fabra

 3. Asun Leon Goñi ha dit:

  Es la mejor escuela que he visitado, encantadoras,la directora nos atendió de maravilla!
  su proyecto fantastico ,todo elogios para este centro.
  Me encantaria volver para aprender un poco más de todo lo que haceis
  Un abrazo

 4. Retroenllaç: Nova xerrada de l’Escola Municipal de Famílies « AMPA Escola Pompeu Fabra

 5. Retroenllaç: Monogràfics Escola Municipal de Famílies « AMPA Escola Pompeu Fabra

 6. Un proyecto maravilloso, felicidades por esta iniciativa tan necesaria.
  Un saludo cordial.

 7. El Safareig ha dit:

  Avui hem penjat un resum des de la nostra mirada i dels petits acompanyaments que hem anat fent. Gràcies per compartir i deixar-nos entrar de tant en tant!
  Una abraçada des del nou safareig
  https://elnousafareig.wordpress.com/2015/12/17/escola-bressol-municipal-j-m-cespedes-de-pati-a-jardi/

 8. Retroenllaç: Escoles que estan transformant el pati - Fundesplai +Escola

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s